Zlatno gudalo 2024 - 30 godina Muzičkog festivala "Carevčevi dani"

Ljubica Miladinović i Narodni orkestar RTS - A što ti je mila kćeri, jelek raskopčan
Aleksandar Savić i Narodni orkestar RTS - Stiško kolo | [Official Music Audio]
Aleksandar Savić i Narodni orkestar RTS - Kolika je noćca | [Official Music Audio]
Aleksandra Mandžo i Narodni ansambl RTS - Splet: Što ti je Stano mori - Cicvarića kokonješte
Biljana Petković i Narodni ansambl RTS - Poranila Dana na vodicu | [Official Music Audio]
Biljana Petrović i Narodni orkestar RTS - Splet: Ajde slušaj, slušaj, kaleš bre Anđo- Resavka kolo
Bojan Manojlović i Narodni orkestar RTS - Mileševka kolo | [Official Music Audio]
Branimir Stošić i Narodni orkestar RTS - Kaži Suto, kaži dušo | [Official Music Audio]
Damir Savković i Narodni orkestar RTS - Splet: Ko t' pokida sa grla đerdane - Kolo u ef molu
Ena Bojić i Narodni orkestar RTS - Ja imadoh konja vrana | [Official Music Audio]
Ena Bojić i Narodni orkestar RTS - Pašona | [Official Music Audio]
Ivana Tasić and Narodni orkestar RTS - Srce mi boluje | [Official Music Audio]
Larisa Kopić i Narodni orkestar RTS - Žikino kolo | [Official Music Audio]
Novica Stojimirović i Narodni orkestar RTS - Splet: Svilen konac - Picikato kolo | [Official Audio]
Svetislav Ristić i Narodni orkestar RTS - Splet: Prela Mara zlato na vreteno - Arapsko kokonješte
Uroš Grčak i Narodni ansambl RTS - Biserka kolo | [Official Music Audio]
Luka Đorđević i Narodni orkestar RTS - Ah moj doro - Kragujevački drum | [Official Music Audio]
Milan Minić i Narodni orkestar RTS - Točak kolo | [Official Music Audio]

Morate odgovoriti ili kliknuti na 'Hvala' da biste videli skrivene informacije koje su ovde sadržane.
Nemate dovoljno prava da biste videli skrivene podatke sadržane ovde.